Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - THEO KAPILIDIS QUARTET ΣΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ



Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Στο Λυχνάρι - Μουσικός Κήπος
Στην παραλία Αγριάς




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Theo Kapilidis quartet,
Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Λυχνάρι (Μουσικός Κήπος), στην Αγριά

Theo Kapilidis-guitar, composer
Dimitris Tsakas-saxophone
Olivier Gatto-ac.bass
Nikos Kapilidis-drums

Ο Theo Kapilidis γεννήθηκε στην Ξάνθη, σε μουσική οικογένεια και από πολύ νωρίς έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την κιθάρα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, έως ότου αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελβετία για να σπουδάσει. Έτσι πηγαίνει στο Swiss Jazz School της Βέρνης από όπου και παίρνει το δίπλωμα του στη σύγχρονη και τζαζ μουσική.

Από τότε παραμένει στην Ελβετία όπου εργάζεται με διάφορα γκρουπ τζαζ και έθνικ, διδάσκει στο  ’’Zurich University of The Arts’’ όπως επίσης και στο Jazz department του ’’Zurich conservatory’’. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ηχογραφήσεις με διεθνείς και Ελβετούς μουσικούς.

Το κουαρτέτο αυτό είναι ένα διεθνές κουαρτέτο, φίλοι από παλιά που βρίσκονται για πρώτη φορά όλοι μαζί στην ίδια σκηνή. Θα ακουστούν συνθέσεις του Theo Kapilidis αλλά και διασκευές γνωστών τζαζ κομματιών, αμφότερες χρωματισμένες από το προσωπικό του ύφος και στυλ.
Η σύντομη περιοδεία τους περιλαμβάνει εμφανίσεις στην Αθήνα, την Πάτρα, την Κοζάνη, την Καλαμπάκα, τη Λάρισα και την Έδεσσα. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο Βόλο, στο χειμερινό Λυχνάρι (Μουσικός Κήπος), ένα χώρο που φιλοξενεί σταθερά αξιόλογους μουσικούς και συγκροτήματα, στηρίζοντας την ποιοτική καλή μουσική.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Για κρατήσεις 6971.924660. Έναρξη στις 22.00



Πηγή: Λυχνάρι - Μουσικός Κήπος

Καλή σας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.