Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Προτεραιότητά μας, η Προσβασιμότητα

Το μήνυμα, της La Petite Cantine Project, είναι ...


🚩 Προτεραιότητά μας, η Προσβασιμότητα ♿️

Ελεύθερη και Ανεμπόδιστη Μετακίνηση για Όλους



   Όχι μόνο με λόγια, αλλά και με έργα και πράξεις, η La Petite Cantine Project και η ομάδα της, συνεχίζει τα έργα της, δίνοντας ευκολότερη προσβασιμότητα σε όλους και όλες. 

   Η πρώτη επιχείρηση, στην πόλη του Βόλου (αλλά και στην Ελλάδα πιστεύουμε), που δίνει άμεση προτεραιότητα, στα άτομα με κινητικές δυσκολίες (Α.Μ.Ε.Α.), καθώς πολλές επιχειρήσεις, δεν τείνουν καθόλου να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο κομμάτι. 

   Η La Petite Cantine Project αγαπήθηκε και κέρδισε κόσμο, από πριν καν κάνει το άνοιγμα της στην πόλη του Βόλου, καθώς, είχε γίνει ήδη ευρέως γνωστή, μέσα από τα άρθρα που είχαν ξεκινήσει να γράφονται, για την πρωτοπόρα ιδέα. 


 "Ο σεβασμός κερδίζεται, δεν χαρίζεται

   Κάτι που η ομάδα της La Petite Cantine Project, κατάφερε από την πρώτη στιγμή που άνοιξε, καθώς (η ομάδα της), κάνει το ότι καλύτερο με έργα και πράξεις και όχι μόνο με λόγια.  


   Συγχαρητήρια στην ομάδα της La Petite Cantine Project και μακάρι, να ακολουθήσουν έστω και λίγο κάποιες άλλες τοπικές επιχειρήσεις τα παραδείγματα της.



   Πηγή φωτογραφικού υλικού από την σελίδα στο facebook.
Πατήστε Μου Αρέσει στη σελίδα για να μπορείτε να ενημερωνόσαστε για ότι εκδηλώσεις 
πραγματοποιεί, αλλά και όχι μόνο.













* Το άρθρο γράφτηκε από το Volos By Night και το φωτογραφικό υλικό, είναι από τη σελίδα στο facebook, της La Petite Cantine Project


Καλή διασκέδαση σε όσους/ες επιλέξουν για την προσωπική τους διασκέδαση τη La Petite Cantine Project και να είστε σίγουροι/ες πως δεν θα το μετανιώσετε!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.