Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ και ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΔΕΡΜΙΤΑΣΟΓΛΟΥ




Σάββατο 2 Μαρτίου στις 10:30 μ.μ.
Στο Λυχνάρι - Μουσικό Κήπο
Στην παραλία Αγριάς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συναντούν τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, στην τελευταία κοινή τους εμφάνιση για το χειμώνα στο Λυχνάρι, το Σάββατο 02 Μαρτίου. 


Ο Ευγένιος Δερμιτάσογλου από τη Θεσσαλονίκη ανήκει στους πολύ ταλαντούχους και ιδιαίτερους τραγουδοποιούς της νέας γενιάς. Μέσα στον ταξιδιωτικό του σάκο κουβαλάει τρεις δίσκους («Κρύσταλλα του νου», «Βαρύ φορτίο», «Η αγάπη πάει με κουπιά»), μουσικές παραστάσεις,  θεατρικές συναυλίες, δημιουργικές συνεργασίες, πολλές ιδέες και αστείρευτο κέφι. Το «Ράδιο Σκούρο Ανοιχτό» είναι το νέο του album που μόλις κυκλοφόρησε και μοιάζει με ραδιοφωνική εκπομπή. Αλλάζει διαθέσεις και σε παίρνει μαζί του χωρίς να το πολυκαταλάβεις.


 Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός  συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ και «έντεχνης» σκηνής.


 Κάπως έτσι προέκυψε και η συνεργασία τους με τον Ευγένιο Δερμιτάσογλου, με τον οποίο μοιράζονται κοινές ανησυχίες και όρεξη για τη μουσική. Με την αμεσότητα που τους χαρακτηρίζει, το δέσιμο που αναπτύχθηκε μεταξύ τους πέρασε και στον κόσμο, που αγκάλιασε ένθερμα αυτή τη συνεργασία σε όλες τις κοινές τους εμφανίσεις.

 Ο κύκλος αυτών των εμφανίσεων κλείνει το Σάββατο 02 Μαρτίου στο Λυχνάρι (Αγριά Βόλου), με ένα live εφ’ όλης της ύλης με τραγούδια των δύο δημιουργών αλλά και πολλές διασκευές που έχουν καταφέρει να τις κάνουν «δικές τους» με το προσωπικό τους ύφος.
 
Ώρα έναρξης 22:30 – Τηλ. επικοινωνίας: 6971 924660 – Είσοδος ελεύθερη


«Του χρόνου το ταξίδι» συνεχίζεται γιατί… «είναι νωρίς ακόμα»! 




Καλή σας διασκέδαση!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.