Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Σάββατο 08/09: ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LIVE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΗΠΟ»



Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 10:30 μ.μ.
Στον Μουσικό Κήπο - Λυχνάρι
Στην παραλία Αγριάς



Δελτίο τύπου

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ LIVE ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟ «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΗΠΟ»

  Σήμερα Σάββατο 8 Σεπτέμβρη οι Μουσικοί Ιχνηλάτες δίνουν το τελευταίο καλοκαιρινό ραντεβού με τους φίλους τους στον Μουσικό Κήπο – Λυχνάρι, στην Αγριά Βόλου.
  Με την ολοκλήρωση του κύκλου εμφανίσεων του συγκροτήματος, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες μας περιμένουν για το τελευταίο καλοκαιρινό live σήμερα Σάββατο στον Μουσικό Κήπο, στο χώρο απ’ όπου ξεκίνησαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.
  Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες πλέον μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός  συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.
  Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες, Νίκος Μεργιαλής (κιθάρα – φωνή), Νέστορας Κόκκαλης (τύμπανα), Γιάννης Τσαρδακάς (μπάσο) και Μίμης Κατσούρας (κιθάρα) μας υπόσχονται μία αξέχαστη βραδιά με τραγούδια από τους δύο δίσκους τους αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Σάββατο 8 Σεπτέμβρη
Στο Μουσικό Κήπο (Λυχνάρι), στην παραλία Αγριάς
Ώρα έναρξης 22:30 – Τηλ. επικοινωνίας: 6971. 924660 – Είσοδος ελεύθερη

«Του χρόνου το ταξίδι» συνεχίζεται και . . . τα καλύτερα έρχονται!



Πηγή: Μουσικοί Ιχνηλάτες


Καλή σας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.