Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΠΟΛ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04/9/12





ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΚΠΟΛ
Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως Διοικητήριο, 38001 Βόλος.
τηλ.& φαξ 2421352535, τηλ. 2421352533,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04/9/12

Ο πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ που ανέλαβε τη διοργάνωση της εκδήλωσης για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και του Δήμου Βόλου κ. Κ. Χαλέβας δήλωσε:
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλο τον κόσμο που συμμετείχε και συνέβαλε στην προβολής της Μαγνησίας.
Είναι σημαντικό ότι τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, όπως το BBC, CNN, μας πρόβαλαν παγκοσμίως, συμβάλλοντας στην επιτυχία του στόχου μας, που ήταν η τουριστική προβολή του Βόλου, της Θεσσαλίας και της Ελλάδας.
Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστό, ο οποίος αγκάλιασε και στήριξε οικονομικά την πρωτοποριακή ιδέα του παγκόσμιου ρεκόρ για το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου. Επίσης ευχαριστώ, το Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Π. Σκοτινιώτη, ο οποίος συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και στην τεχνική υποστήριξη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΠΟΛ, που χάρη στη διοργάνωση της πρωτοποριακής εκδήλωσης για τα ελληνικά δεδομένα έφερε στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιότητας παγκοσμίως την Ελλάδα, έδωσε μία οικονομική τόνωση στην αγορά του Βόλου και κατάφερε να φέρει για πρώτη φορά ένα ρεκόρ Γκίνες στην Θεσσαλία κινητοποιώντας 40.000 πολίτες, δίνοντας μια οικονομική ανάσα στο καταστηματάρχες του Βόλου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ το Λιμεναρχείο, την Αστυνομική Δ/νση, τη Δημοτική αστυνομία για τον άψογο συντονισμό και τη διευθέτηση του χώρου της εκδήλωσης γιατί πραγματικά χρειάστηκε μεγαλειώδη προσπάθεια ώστε πάνω από 30.000 άτομα να διευθετηθούν στον περιορισμένο χώρο της παραλίας.
Επίσης ευχαριστώ τον Οργανισμό Λιμένος, το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική, τις ομάδες διάσωσης, τους εθελοντές, το ΚΤΕΛ Μαγνησίας και τις διοικήσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου και του ΕΑΚ Βόλου.
Φυσικά σε όλα αυτά συνέβαλε η Δ/νση Ανάπτυξης των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων που δραστηριοποιήθηκε στην κινητοποίηση, και οργάνωση του κόσμου, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο των ξενοδόχων κ. Κ. Λεβέντη και το γραφείο Les Hirondelles και όλα τα έντυπα, ηλεκτρονικά, ραδιοτηλεοπτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αλεξία Χαλβατζάκου για την υπέροχη και σημαντική ιδέα της εκδήλωσης και την καθημερινή βοήθεια καθόλη τη διάρκεια της οργάνωσης και υλοποίησης του γεγονότος.
Τέλος ευχαριστώ το Λύκειο Ελληνίδων, όλες τις σχολές χορού, τους δασκάλους χορού, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, οι οποίοι με την παρουσία τους συνέβαλαν στην εκμάθηση του χορού και χορέψαμε όλοι μαζί το Ζορμπά. Επίσης την εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης που χόρεψε μαζί μας, στην οποία ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες της.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσα ιδιαιτέρως τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA και την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΚΠΟΛ
Χαλέβας Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.