Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΦΚΑ



ΙΔΡΥΜΑ
«ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ»
ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ 59 – Τ.Κ. 385 00 ΒΟΛΟΣ
Α.Φ.Μ: 090072213 Δ.Ο.Υ. Α΄ ΒΟΛΟΥ
ΤΗΛ: (24210) 78910 & 78920 FAX: (24210)78917
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΕΩΣ: Τοπάλη 66- Αλεξάνδρας ΤΗΛ: (24210)33020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


   Την Τρίτη 16-05-17 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Ιδρύματος κ Παύλου Πάνου και του Διευθυντού κ Γιώργου Ραπτόπουλου με τον Διοικητή του ΕΦΚΑ κ Αθανάσιο Μπακαλέξη και τη Γενική Διευθύντρια του ΚΕΑΟ κ Β.Χατζηευσταθιάδου, συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Μαγνησίας κ Μεϊκόπουλο Αλέξανδρο, ο οποίος και συνέδραμε για μια ακόμη φορά στις προσπάθειες της Διοίκησης του Ιδρύματος να δοθεί ένα τέλος στις εκκρεμότητες με το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ. Σκοπός της συναντήσεως ήταν η εύρεση λύσης για τη δυνατότητα ένταξης του Ιδρύματος σε ρύθμιση των οφειλών του και για την απόκτηση της απαραίτητης για τη λειτουργία της Δομής ασφαλιστικής ενημερότητας. Επίσης συζητήθηκε η προοπτική του συμψηφισμού των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς το Ίδρυμα με τις οφειλές του Ιδρύματος προς τον ασφαλιστικό φορέα.

   Η Διοίκηση του Ιδρύματος θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον κ Μπακαλέξη για την πολύτιμη καθοδήγηση του όσο και την κ Χατζηευσταθιάδου για την υπόδειξη των οδών που πρέπει να ακολουθηθούν για την τελική λύση του προβλήματος,.

   Τέλος , ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βουλευτή Μαγνησίας κ Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο , ο οποίος στήριξε και στηρίζει το ιστορικό Ίδρυμα της πόλης μας ώστε να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις με σκοπό να εξακολουθήσει να προσφέρει απρόσκοπτα τη φροντίδα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.



Μετά τιμής 
Για το Ίδρυμα 
«Γηροκομείον Βόλου»

                               Ο                                                 Ο
                        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                    ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ                          ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ



Πηγή: Γηροκομείο Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.