Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Οδικά έργα στο κέντρο της πόλης

   Οδικά έργα έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται στον κεντρικό οδικό άξονα της πόλης του Βόλου και συγκεκριμένα στην οδό Ιάσονος... 

   Συνεργείο ξεκίνησε τις εργασίες όπου έχει αναλάβει. Φέροντας αρκετά ορατές τις ειδοποιήσεις προς τους οδηγούς πως πραγματοποιούνται έργα στην συγκεκριμένη οδό, προς αποφυγή ατυχημάτων όπως πραγματοποιήθηκαν σε άλλο σημείο της πόλης λόγο έλλειψης αυτών. 



   Το μεγάλο πρόβλημα, που είναι ορατό, είναι ότι ενώ έχουμε 3 λωρίδες κυκλοφορίας, στη συγκεκριμένη στιγμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο η μία εκ των τριών. Ο λόγος, όπως φαίνεται, είναι ότι κατά τη φορά των οχημάτων στην οδό, η δεξιά λωρίδα, είναι λεωφορειόδρομος και για ταξί, και οι άλλες δύο, για λοιπά οχήματα.



    Βέβαια, η μεσαία λωρίδα, είναι σχεδόν κλειστή λόγω των έργων που πραγματοποιούνται (ή πραγματοποιήθηκαν τις πρωινές κ ίσως μεσημεριανές ώρες). Και η τρίτη λωρίδα, όπου είναι κλειστή, λόγω του κλασικού πλέον προβλήματός των σταθμεύσεων αλλά και παρκαρισμένων οχημάτων.  




   Το ευτυχές, είναι πως ότι τη συγκεκριμένη ώρα, δεν είχε πολύ κίνηση. Με αποτέλεσμα, η ροή των οχημάτων να πραγματοποιείται χωρίς δυσκολίες αλλά και παρατράγουδα.



   Όλοι μας θέλουμε κάτι καλύτερο για την πόλη μας. Αλλά, μήπως και εμείς οι ίδιοι πρέπει να γίνουμε καλύτεροι;
  Χωρίς μόνο να κατηγορούμε τους υπόλοιπους, αλλά να ξεκινάμε από τον εαυτό μας.



   Προς αποφυγή ατυχημάτων, ας επεκτείνουμε την προσοχή μας!!!  


   Ενώ στην αρχή της οδού Δημητριάδος, είχε δημιουργηθεί όπως καθημερινά πλέον, κυκλοφοριακή συμφόρηση η οποία συνεχιζόταν για αρκετά οικοδομικά τετράγωνα. 


Πηγή: Volos By Night 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.