Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Δελτίο τύπου: Ευχαριστήριο του Κυρίου Παύλου Πάνου

ΙΔΡΥΜΑ «ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΝ ΒΟΛΟΥ»
Γηροκομείου 59 – Τ.Κ. 38500 ΒΟΛΟΣ
Τηλ: (24210) 78910 & 78920 FAX: (24210) 78917
e-mail: giro2007@otenet.gr/
Γραφείο Πόλεως: Τοπάλη 66-Αλεξάνδρας
Τηλ: (24210) 33020



ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΟ





  Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την υποστήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες, τον καθένα ξεχωριστά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και το προσωπικό του Ιδρύματος «Γηροκομείον Βόλου», οι οποίοι έδειξαν και έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος, καθώς και το συγγενικό τους περιβάλλον που από την αρχή ήταν η κινητήριος δύναμη μου για να ξεκινήσω αυτό το έργο. Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και σε όλους τους πολίτες που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν ανοιχτά και με κάθε τρόπο.

  Η απόφαση της παραμονής μου στο Ίδρυμα οφείλεται σε όλους τους παραπάνω ανθρώπους που εδώ και δύο χρόνια γίναμε μια αγκαλιά για το Γηροκομείο και μαζί αγωνιζόμαστε να ξεπεράσουμε τα καθημερινά προβλήματα. 



  Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη.





Μετά Τιμής 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 


ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ




Πηγή: Γηροκομείον Βόλου


Τα συγχαρητήρια μας στον Κύριο Παύλο Πάνο για την απόφασή του να συνεχίσει το έργο του, μένοντας κοντά στον κόσμο του Γηροκομείου Βόλου, από το προσωπικό, τους ηλικιωμένους αλλά και τους συγγενείς όλων.
Καλή συνέχεια στο εκτελεστικό σας έργο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.