Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Δελτίο τύπου ΕΚΠΟΛ για το συρτάκι



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΚΠΟΛ
Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως Διοικητήριο, 38001 Βόλος.
τηλ. & φαξ 2421352535, 2421352533,


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8/8/12


  Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες για το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο που διοργανώνεται από την ΕΚΠΟΛ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ και Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Χαλέβας. Επίσης, συνέχισε ότι τα βήματα του χορού είναι πολύ απλά, τα διδάσκουν έμπειροι δάσκαλοι χορού και μπορούν όλοι να τα καταφέρουν, ανεξάρτητα αν γνωρίζουν χορό ή όχι.
Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν βεβαιώσεις συμμετοχής στο ρεκόρ Guiness, ενώ οι αθλητικοί, πολιτιστικοί και χορευτικοί σύλλογοι θα τιμηθούν από την Περιφέρεια και το Δήμο για τη συμβολή τους στην εκδήλωση και την επιτυχία της κατάκτησης του παγκόσμιου ρεκόρ.
Να σημειωθεί ότι πρέπει εγκαίρως αυτές τις ημέρες να δηλωθούν οι συμμετοχές διότι πρέπει να αποσταλούν τα ονόματα για την έκδοση των βεβαιώσεων από την επιτροπή που καταγράφει τα ρεκόρ Guiness.
Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται είτε στις πρόβες που πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό ή την παραλία του Βόλου, είτε στην ιστοσελίδα http://www.sirtakidancerecordvolos2012.gr όπου ο καθένας μόνος του συμπληρώνει τα στοιχεία του, ή στο τηλ. 2421352535. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον παρακάτω πίνακα και να μας τα δώσουν στις πρόβες ή να τα στείλουν μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση


ekpol.magn@yahoo.gr ή ekpol.magn@thessaly.gov.gr



ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ:

ΤΗΛΕΦΩΝΟ:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ (email):

ΦΟΡΕΑΣ / ΙΔΙΩΤΗΣ:


  Είναι πολύ σημαντικό να δημοσιεύσουμε πάλι τις πρόβες για να μην γίνονται παρεξηγήσεις και ταλαιπωρούνται οι συμμετέχοντες. Οι επόμενες προγραμματισμένες πρόβες θα πραγματοποιηθούν:

·         την Δευτέρα 20 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 9.00 το πρωί, όπου θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τηλεοπτική εκπομπή
·         την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
·         την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 7.30 το βράδυ
·         και η τελική πρόβα την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 7.30 το βράδυ

  Αν υπάρξουν έκτακτες πρόβες θα ενημερώσουμε μέσω δελτίων τύπου.



Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ
Κώστας Χαλέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.