Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ANOIKTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
Π.Ε. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΩΝ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
ΕΚΠΟΛ
Ελ. Βενιζέλου και Αναλήψεως Διοικητήριο, 38001 Βόλος.
τηλ. & φαξ 2421352535,email: ekpol.magn@thessaly.gov.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
25/7/12


ANOIKTH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ προς όλες τις σχολές χορού, τους δασκάλους χορού, τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους χορευτικούς συλλόγους, τους γυμναστές και όσοι εμπλέκονται με το χορό απεύθυνε ο Κώστας Χαλέβας Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ των Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων, προκειμένου να συμβάλλουν στο εγχείρημα που επιχειρείται από την ΕΚΠΟΛ και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου ώστε να καταρριφθεί το παγκόσμιο ρεκόρ στο συρτάκι.
Εξάλλου, δεδομένης της υποχρέωσης που έχει η ΕΚΠΟΛ στην επιτροπή Γκίνες να καταθέσει τα ονόματα των συμμετεχόντων χορευτών εγκαίρως, ώστε να δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής από την επιτροπή Γκίνες, ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ καλεί τους πολίτες που θα συμμετέχουν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή, είτε στις πρόβες που πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό ή την παραλία του Βόλου, είτε στο facebook, ή στα τηλ. 2421352535.
Οι επόμενες πρόβες έχουν δρομολογηθεί για

  • την Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
  • την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
  • την Δευτέρα 20 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 10.00 το πρωί, όπου θα υπάρχει και απευθείας σύνδεση με τηλεοπτική εκπομπή
  • την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στις 7.30 το βράδυ
  • την Παρασκευή 24 Αυγούστου στην παραλία του Βόλου στις 7.30 το βράδυ
  • και την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 7.30 το βράδυ

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να έρθουν στις επόμενες πρόβες ή να δηλώσουν συμμετοχή στο facebook, ή στα τηλ.2421352535, 2421352533. Λόγω του ότι θα δοθούν ονομαστικές βεβαιώσεις συμμετοχής, όσων λάβουν μέρος στο συρτάκι παρακαλούμε τον κόσμο να δηλώσει  εγκαίρως τη συμμετοχή του, προκειμένου να αποσταλούν τα ονοματεπώνυμα  στην επιτροπή Γκίνες.


Ο Πρόεδρος της ΕΚΠΟΛ
Κώστας Χαλέβας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.