Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

GRAVITY -O- LIVE ΣΤΟ ARTE LIBRE!


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 10:30 μ.μ.
Στο Arte Libre Galleria
Στο συγκρότημα Τσαλαπάτα



ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ!!!

ΤΟ ARTE LIBRE BAR ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, THN ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ,ΤΟΥΣ GRAVITY -O- ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ROCK, ALTERNATIVE KAI ROCK N ROLL ΡΥΘΜΟΥΣ...!!!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
INFO: 6947309260 & 24210-39835

ΤΙΜΗ ΑΠΛΟΥ ΠΟΤΟΥ: 7 ευρώ
ΤΙΜΗ ΣΠΕΣΙΑΛ ΠΟΤΟΥ: 8 ευρώ
ΤΙΜΗ ΜΠΥΡΑΣ: 4 ευρώ

Οι Gravity -O- είναι μια νέα πολλά υποσχόμενη μπάντα του Βόλου της οποίας το όνομα σημαίνει “βαρύτητα μηδέν” και μέσα απ’ αυτό εκφράζει την αίσθηση μιας εσωτερικής ανανέωσης και απελευθέρωσης, μουσικής περιπλάνησης που μας ταξιδεύει σε άλλους ορίζοντες και νιώθουμε να πετάμε στα σύννεφα. Σκοπός τους είναι η μουσική τους να δημιουργεί μια όμορφη έξαψη και να ανεβάζει τόσο τους ίδιους αλλά και όλους όσους βρίσκονται εκεί μαζί τους. Πρόσφατα πραγματοποίησαν τις πρώτες τους "Live" εμφανίσεις κερδίζοντας τις εντυπώσεις, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές υποσχόμενοι πως έπεται πολύ δυνατή συνέχεια!
Gravity -O- Μέλη:

1) Στέφανος Κάκκος (φωνή και ακ. κιθάρα) από το Βόλο.
Ξεκίνησε μαθήματα αρμονίου σε ηλικία 4 ετών και η πρώτη του εμφάνιση μπροστά σε κοινό έγινε σε ηλικία 5 ετών παίζοντας σε συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου της οποίας την επιμέλεια είχε η δασκάλα αρμονίου και μητέρα του, Λυδία Βαρσαμίδου. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να παίρνει μέρος σε συναυλίες του Δ.Ω.Β και διάφορες άλλες εκδηλώσεις του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου. Δύο χρόνια μετά ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική και το τραγούδι πραγματοποιώντας πολλά lives και συναυλίες σε διάφορα μαγαζιά και μουσικές σκηνές του Βόλου αλλά και εκτός του νομού Μαγνησίας με την ένταση, την αγάπη του για την μουσική και την τρέλα του να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις του!

2) Γιάννης Λευτέρης (ηλ. κιθάρα) από το Βόλο.
Ερωτευμένος με τη μουσική απο νηπιακή ηλικία. Αυτοδίδακτος κιθαρίστας, φανατικός με οτιδήποτε σχετίζεται με την εξάχορδη θεά και αμετανόητος λάτρης της μπλουζ ροκ. Συμμετείχε σε διάφορα μουσικά σχήματα. Λατρεύει το on stage jammαρισμα όπου κ αν βρεθεί!

3) Κώστας Κουσιάς (μπάσο) από το Βόλο.
Ξεκίνησε κιθάρα σε ηλικία 12 ετών παίζοντας με φίλους του και μουσικούς σε διάφορα, κυρίως Rock-Metal συγκροτήματα, και συνέχισε για 6 χρόνια έως ότου άφησε την κιθάρα και συνέχισε με μπάσο μέχρι και σήμερα!

4) Νίκος Τζάβελλος (πλήκτρα) από το Βόλο.
Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε νεαρή ηλικία αλλά λόγω υποχρεώσεων και σπουδών διέκοψε. Ένα χρόνο πριν μπήκε ξανά στο χώρο της μουσικής ξεκινώντας μαθήματα αρμονίου και πρόσφατα έκανε την πρώτη του εμφάνιση παίρνοντας μέρος σε συναυλία του Δ.Ω.Β η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Παλιάς Ηλεκτρικής Βόλου!

5) Σωτήρης Ροβίθης (drums) από το Βόλο.
Ξεκίνησε πιάνο σε ηλικία 4 ετών το οποίο συνέχισε μέχρι τα 12. Αμέσως μετά η ένταση κι ο ρυθμός μέσα του τον οδήγησαν στα drums τα όποια έγιναν μέρος της καθημερινότητάς του μέχρι και σήμερα παίζοντας σε συγκροτήματα διαφόρων ειδών όπως έντεχνο, rock, funk kai soul. Επίσης έχει λάβει μέρος σε μουσικά αφιερώματα γνωστών Ελλήνων συνθετών με το Μουσικό σχολείο Βόλου!




Πηγή: Facebook

Καλή σας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.