Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

“ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ... ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΗΠΟ”


Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ.
Στο Μουσικό Κήπο - Λυχνάρι
Στην παραλία Αγριάς


   Δελτίο Τύπου

Το καλοκαίρι μπορεί επίσημα να μας αποχαιρέτησε, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες όμως συνεχίζουν τις καλοκαιρινές εμφανίσεις... Η βροχή μας χάλασε τα σχέδια για την προηγούμενη Τετάρτη στο Λόφο των Μελισσατίκων, αλλά το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη μας δίνουν ραντεβού στο “Μουσικό Κήπο - Λυχνάρι” στην παραλία της Αγριάς.

Στο χώρο που φιλοξένησε για πρώτη φορά τον ιδρυτή του συγκροτήματος Νίκο Μεργιαλή πριν 8 χρόνια, οι Μουσικοί Ιχνηλάτες υπόσχονται μία μοναδική βραδιά με το γνώριμο ύφος που πλέον τους χαρακτηρίζει.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε στις 23 Ιουλίου στο προηγούμενο live στον Μουσικό κήπο έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Για όσους δεν τα κατάφεραν να έρθουν αλλά και όσοι θέλουν να απολαύσουν ξανά αυτή τη μαγευτική βραδιά, ραντεβού αυτό το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις 22:00.

Οι “Μουσικοί Ιχνηλάτες” πλέον μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν  τρία χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πρόσφατα “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός  συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής. 

Η σύνθεση που θα δώσει το παρόν στο “Μουσικό κήπο – Λυχνάρι” το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2011 στις 22:00 είναι η εξής:

Νίκος Μεργιαλής: τραγούδι & ακουστική κιθάρα
Νέστορας Κόκκαλης: drums
Γιάννης Τσαρδακάς: Μπάσο
Ιορδάνης Σιδηρόπουλος: Ηλεκτρική Κιθάρα.
  
“Μουσικός Κήπος -Λυχνάρι” τηλεφ. κρατήσεων 6948108255. 
www.ixnhlates.gr




Καλή σας διασκέδαση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.